ارگان فایل

ارگان فایل

Organ File
ارگان فایل

ارگان فایل

Organ File

مقاله در مورد هنر پاپ Pop Art


مقاله در مورد هنر پاپ Pop Art

دانلود مقاله درمورد هنر پاپ Pop Art ،تعداد صفحه 36 ، در قالب Word، قابل ویرایش

دانلود مقاله در مورد هنر پاپ Pop Art

دانلود مقاله در مورد هنر پاپ Pop Art
تحقیق هنر پاپ 
فایل ورد هنر پاپ
دسته بندی صنایع دستی
فرمت فایل doc
حجم فایل 31 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36

توضیحات :

دانلود مقاله درمورد هنر پاپ Pop Art ،تعداد صفحه 36 ، در قالب Word، قابل ویرایش.

 

بخشی از متن :

هنر پاپ Pop Art

پاپ آرت مخفف «Popular Art» (هنر فردی، هنر عامه)

این اصطلاح رو لارنین آلووی منتقد انگلیسی برای بیان جنبش هنری که در اواخر دهه 1950 تا اوائل دهه 1970 در بریتانیا و ایالات متحده بوجود آمده ابداع کرد.

فرهنگی برای درک مصرف گرائی و فرهنگ عامه (جنبش هنری)

پاپ آرت نهفتی است در اواسط دهه ششم سده ی بیستم که به طور مستقل در انگلستان و سپس در آمریکا بوجود آمد که تمام تکنیکها و صور تصویری اش رو از هنر تجاری و وسایل ارتباط جمعی الهام گرفت که معمولاً آنها را خیلی بزرگتر از اندازه طبیعی نمایش می داد.

نهفتی که بیشتر در انگلستان بوجود آمد ولی توانست در آمریکا هم نفوذ کند.

هنر پاپ با تمام تجلیاتش بیشترین نیروی حرکت و کاری خودش را طی سالهای 1960 تا 1969 را مدیون تلاشهای آمریکائی هاست.

جالب اینجاست که نقطه مشترک هنر پاپ در آمریکا و بریتانیا در شروع استفاده از تصاویر کتابهای کارتونی و آگهی های تبلیغاتی، بسته بندی ها و تصاویر تلویزیون و سینما بود.

پاپ آرت در آغاز کار در ایالات متحده به عنوان واکنشی در برابر سبک اکسپر میونیم انتزاعی مورد توجه بود چون تمام طرف داران و خواهان پاپ آرت به سراغ تصاویر اندام وار و فیگوراتیو رفتند و از روشهای ترسیم خطوط کناری و به ظاهر عکاسانه استفاده کردند.

در اوایل شروع کار آنها رو (نئوداداسئیت) گرفتند چون آنها از موضوعات پیش پا افتاده و شاید حتی مسخره ای مثل تابلوهای بزرگراهها و حتی کنسرو سوپ استفاده می کردند.

پاپ آرت از سبکهای جنجال برانگیز آمریکائی است که باعث رشد گروهی آن را سبک انتقادی بی پرده و گروهی تقلید جلوه دهند.

شاید در اوایل رواج سبک پاپ آرت، این سبک زودگذر و موقتی تلقی شد ولی بعدها و به مرور زمان ثابت کرد که سبکی ماندگار است و توانست در عرصه های مختلف هنری مثل طراحی گرافیک و سینما و حتی مد رسوخ کند

 

اکسپرسیدنیه اهراز شده

دو چهره هنر پاپ:

Ready- made در اواخر سال 1913، به عنوان نخستین نمونه هنری هنر پاپ، در نظر گرفته م یشود که دور از ذهن نیست، زیرا تاثیر آن آگاهانه توسط هنرمندان احساس شده است از این رو که به نظر می رسد تنها خالقان اولیه هنر پاپ آمریکایی، یعنی جسپرجو نزو رابرت راشنبرگ و همچنین شاید جیم داین و جوگرد نیز در این عقیده سهیم هستند.

آنچه در این میان اهمیت دارد جنبه پیامبر گونه و چشمگیر کار دوشان در بالا جریان یک کالای مصرفی پیش پا افتاده تا حد یک اثر هنری برجسته است، چرخ دو چرخه، بطری خشک کن، ظرف ادرار و غیره یا تصاویری چند موضوعی تقویم مصور، تخته آگهی، ساخت دوباره یک عکس مشهور.

به عبارت دیگر اشاره ضمنی به این هنر که در حول و حوش دوران جنگ اول جهانی بی معنا می نمود به استثنای دو شان، (چهل- پنجاه) سال بعد برای عموم، معقول و قابل فهم گردید و دیگر از آن برداشت غلط نمی شد. البته بحثی در این نیست که سیستمی کردن نظریه ready – made که توسط جرج برشت و بن رن انجام شده بود، مداخله ای جزئی به حساب می آید چرا که دوشان درصدد برآمد کارهایش را محدودتر سازد تا معانی آنها در یک چهارچوب خاص قرار بگیرند. هر قدر که ما در مورد این تکنیکهای غلط تفکر می کنیم می بینیم که معرفی ready – made در روایت امروز دارای این امتیاز است که نه تنها یک مرجع کلی کامل و قابل استفاده را ارائه می دهد بلکه ما را یاری می دهد تا دو بخش کاملاً مجزای هنر پاپ را از هم تمیز بدهیم بدین ترتیب که ببینیم ready – made عبارتست از یک شی واقعی و یا تصویر این شی که توسط رسانه گروهی ارائه می گردد.

اگر چه وجه تسمیه هنر پاپ، بیشتر وابسته به قسمت دوم این دو بخش است ولی امروزه به نظر می رسد که باید این دو بخش را که گاهی هم بر روی یکدیگر پرتو افکنی می کنند، جد از یکدیگر در نظر گرفت. بنابراین پیشنهاد می کنیم که از لفظ هنر پاپ (1) و هنر پاپ (2) بدین منظور استفاده کردند.

 

هنر پاپ (1)

در موارد بخصوصی می توان آن را پاپ اولیه نام گذارد و تقریباً در تمامی موارد به آن « هنر پاپ Assemblagist» می گوید که ممکن است مجموعه ها با هم اثری هنری را تشکیل بدهند و یا اینکه مجموعه خود به تنهایی یک اثر هنری باشد، هنر پاپ (1) میزبان هنرمندان سلف نیز می باشد که با طبیعت بی جان با صندلی حصیری پیکاسو شروع شده و با ready – made های دو شان، برخی کارهای پیکابیا، مرز بیلدر شو تیرو اشیای سوررئالی و جعبه های جوزف کوزیل، دنبال می گردد. اما با این حال، این حقیقت همچنان به قوت خود باقی است که هنر پاپ در تمامیت خود با هنرهای پیشین کاملاً فرق می کند و فرق آن در این است که هنر پاپ در روشی که برای برقراری ارتباط با جوامع شهری برگزیده است از طریق واسطه گری کالاهای مصرفی خود را کاملاً آگاه و هوشیار نشان می دهد در حالی که هنرهای پیشین آن بیشتر با فضای شهری جوامع صنعتی در اواسط قرن بیستم پیوند داشتند. آگاهی از این ارتباط و اینکه هنرمند احساسات و عواطف انسانی را کاملاً نادیده می انگارد و یا برعکس، سعی دارد با شرکت دادن جزئیات مربوط به زندگی شهری این احساسات و عواطف را ابراز دارد، مثل آنچه که ما در نمایشنامه « اتفاقات» اثر کاپرو می بینیم و یا در آثار الدنبرگ کلاین و یا شاید در احساسات و عواطف آشفته کین هولزوبروس کنز تنوعی از آثار به وجود می آورد.

اگر دسته بندی ما از لحاظ تقدم و تاخر زمانی باشد- در مورد کلیه وقایعی که در ایالات متحده آمریکا رخ داد هنر پاپ (1) مقدم است نسبت به هنر پاپ(2) Assemblagist حضور خود را بویژه در تخته شنای کالیفرنیایی، در سال 1950 نشان دادند اولین نقاشیهای ترکیبی را شنبرگ مربوط می شود به سالهای 1954-1955 و الدنبورگ و این نیز اولین کارهای خود را که در ابعاد بزرگ بود در سال 1959 به نمایش گذاشته با توجه به این موضوع این طور نتیجه می گیریم که بخش Assemblagist در نیویورک در جهت تعیین روش تصویری و یا تجسمی در سال 1961 شروع شد.

با این همه نباید به این مسئله به عنوان یک قانون محکم، سخت و انعطاف پذیر بنگریم زیرا بسیاری از Assemblagist ها که برخی از مهمترینها را نیز شامل می شوند، کارهای Assemblagist خود را پس از هنر پاپ (2) ترک نکردند.

همچنین باید احتیاط کنیم که مراتب هنری که هنر پاپ (2) را به هنر پاپ (2) متصل می سازد در نظر بگیریم، تفاوت واقعی بین این دو بخش می توان منشاً متافیزیکی و شاید شاعرانه داشته باشد در این زمینه می توان گفت که به طور قطع، شایستگی و قابلیت هنری را نمی توان انکار کرد.

 

دانلود مقاله در مورد هنر پاپ Pop Art

طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)


طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)

طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)

دانلود طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)

طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)
دسته بندی فایل های لایه باز و PSD
فرمت فایل zip
حجم فایل 185 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 1

طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)

اندازه A5

لایه باز

قابل ویرایش با برنامه فتوشاپ

psd

دانلود طرح لایه باز فرم تخلیه کالا (رسید موقت)

نقشه اتوکد و دیتیل کامل انواع سوله


نقشه اتوکد و دیتیل کامل انواع سوله

W7L50H58 W9L24H85 W14L33H85 W15L20H54 W20L48H107 W213L64H91 W213L64H91 W22L50H87 W238L42H92 W24L29H9 W24L30H89 W25L42H107 W25L48H86

دانلود نقشه اتوکد و دیتیل کامل انواع سوله

نقشه سوله
سالن ورزشی
دیتیل سوله
دسته بندی عمران
فرمت فایل dwg
حجم فایل 30944 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

نقشه اتوکد و دیتیل کامل انواع سوله

دانلود نقشه اتوکد و دیتیل کامل انواع سوله

پاورپوینت اخلاط چهارگانه دانلود پاورپوینت اخلاط چهارگانه


پاورپوینت اخلاط چهارگانه

دانلود پاورپوینت اخلاط چهارگانه بررسی اخلاط چهارگانه پاورپوینت جامع و کامل اخلاط چهارگانه کاملترین پاورپوینت اخلاط چهارگانه پکیج پاورپوینت اخلاط چهارگانه مقاله اخلاط چهارگانه تحقیق اخلاط چهارگانه

دانلود پاورپوینت اخلاط چهارگانه

دانلود پاورپوینت اخلاط چهارگانه
بررسی اخلاط چهارگانه
پاورپوینت جامع و کامل اخلاط چهارگانه
کاملترین پاورپوینت اخلاط چهارگانه
پکیج پاورپوینت اخلاط چهارگانه
مقاله اخلاط چهارگانه
تحقیق اخلاط چهارگانه
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1807 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 21

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

 

تعداد اسلاید : 21 صفحه

امام صادق ‏علیه السلام : (توحید مفضل)
« اى مفضل وقتى که غذا وارد معده شد به صورت کشکاب درآمده و براى طبخ ثانى از
طریق عروق مربوطه در روده‏ها به کبد مى‏رود و پس از هضم ثانى به صورت سودا ،
صفرا ، بلغم و خون در بدن جریان مى‏یابد»

امام رضا علیه السلام : (رساله‏ ذهبیّه)
« خداى تعالى بنا نهاده جسم‏ها را بر چهار خلط که عبارتند از سودا و صفرا وخون و بلغم
که دو خلط از آن‏ها گرم و دو خلط دیگر سرد مى‏باشد و میان این چهار خلط، دو به دو
اختلاف برقرار است به این ترتیب که از دو خلط گرم ، یکى مرطوب و دیگرى خشک و
از دو خلط سرد نیز یکى مرطوب و دیگرى خشک است » اخلاط چهارگانه




خون
سرخ
شیرین
گرم
قوام معتدل
بدون بوی تعفن
صفرا
سرخ مایل به زرد
سبک و رقیق مثل روغن
تلخ و تیز
در لمس مثل روغن نرم
بسیار گرم
بلغم
سفید
بدون بوی تعفن
بیمزه یا کمی شیرین
قوام معتدل
سردتر از خون و صفرا

سودا
سیاه
غلیظ
سنگین
بین شیرینی و گسی و مایل به ترشی

خون
تغذیه بدن
گرم وتر نگه داشتن بدن
شادابی و حسن و رونق بدن
فربه کردن

صفرا
پاکسازی روده و تحریک دفع
تغذیه بعضی از اعضا مثل ریه
ترقیق و تنفیذ خون

بلغم
غذای ذخیره و تغذیه بعضی اعضا مثل مغز، نخاع و اعصاب
رطوبت بخشی (مفاصل)
لزوجت بخشی به خون تا به اعضا بچسبد

سودا
تحریک اشتها
تقویت معده
قوام دادن به خون
تغذیه استخوان و غضروف

غلبه خون سردرد و سنگینی سر و اندام
سرخی چشم‌ها و صورت و بدن،
زیاد شدن خواب و چرت زدن و خمیازه (تثاوب)
احساس کسالت (تنبلی) و خستگی بدون علت
شیرینی دهان،
خونریزی لثه و بینی،
خارش محل حجامت و فصد.
حواس پرتی

تمطی (کش آمدن)
تمدد (گرفتگی عضلات)
دمل و بثورات پوستی
پری رگ‌ها و نبض
گرمی و نرمی پوست

غلبه صفرا زردی رنگ چشم و پوست
تلخی دهان
خشکی دهان و بینی
عطش زیاد (گاه عطش ندارند)
کاهش تمایل به غذا
تهوع
احساس گزگز و سوزن سوزن شدن بدن،
نبض سریع.
بی خوابی و سبک شدن خواب
دلشوره و اضطراب
خشکی پوست
بول ناری و رقیق
لاغری
غلبه بلغم سفیدی رنگ،
نرمی و سردی پوست،
خواب بدون بازده،
فراموشی و کندی حواس،
ترشحات پشت حلق و سرفه زیاد،
ضعف هضم و آروغ ترش
زیاد شدن بزاق،
نداشتن عطش
سنگینی بدن (بیش از غلبه خون)
کسالت (تنبل نیست ولی ضعف دارد)
درد و ورم مفاصل
ادرار سفید
نبض کوچک و بطیء
نشانه های غلبه سودا
چروکیدگی و کدورت پوست بخصوص زیر چشم
سردی و خشکی پوست
بی طراوتی چهره
فکر و خیال زیاد
سوزش سردل
اشتهای کاذب (با خوردن چند لقمه به سرعت سیر می‌شود)
پرمویی/ موی درشت و سیاه
خواب سبک و کم/پریدن‌های مکرر از خواب/ کابوس
اندوهگین بودن و افسردگی
ناامیدی
گوشه گیری و انزوا
بدگمانی
تردید و دودلی
بزرگ شدن طحال
بروز لکه های تیره در پوست
سیاهی خون و غلظت آن هنگام حجامت و فصد
عوامل افزایش دم حرارت و حرکت معتدل
غذای معتدل مثل نان و گوشت بره و تخم نیم برشت و پاچه
بهار
کودکی
شادی
(جوانی و فصل بهار و تن گوشت آلود و بسیار خوردن گوشت و شیرینی
این نشانه ها را درست کند که نشانه غلبه خون است)
ذخیره خوارزمشاهی173 عوامل افزایش صفرا حرارت زیاد
غذای لطیف و گرم و شیرین و چرب و تند
تابستان
جوانی
حرکات سخت عوامل افزایش بلغم حرارت کم
نوشیدن همراه با غذا
غذای مرطوب و لزج و سرد مثل ماهی و ماست و کدو و خیار
بی تحرکی
خوابیدن یا حمام رفتن بر غذای غیر منهظم
زمستان
پیری
اعمال جراحی خصوصا سزارین
عوامل افزایش سودا حرارت زیاد
غذای غلیظ و خشک مثل گوشت گاو وگوشت خشک شده و عدس و بادنجان و ماهی شور
پاییز
میانسالی
شرایط امروز:تغذیه مصنوعی/استرس/یبوست/دارو/سیگار و اعتیاد 1 - در بدن تمامی افراد اخلاط چهارگانه وجود دارد .

 


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت اخلاط چهارگانه

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن


پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 31 اسلاید شامل مقدمه، لزوم افزودن آرد سویا به نان، مروری بر مطالعات پیشین، اثرمقادیرمختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم، نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم سویا، اثر مقادیر متفاوت آرد

دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن

پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن      
تحقیق بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4932 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 31

مشخصات فایل:

عنوان: پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و  بهبود اثرات منفی آن

قالب بندی: پاورپوینت

تعداد اسلاید: 31 اسلاید

 

فهرست مطالب:

مقدمه

لزوم افزودن آرد سویا به نان

مروری بر مطالعات پیشین

اثر مقادیر مختلف آرد سویا روی خصوصیات ارگانولپتیک نان گندم

نمونه هایی از فرمولاسیون نان گندم / سویا

اثر مقادیر متفاوت آرد سویا وفرمولاسیون های مختلف روی مزه و بافت نان گندم/سویا

اثر مقادیر مختلف آرد سویاوفرمولاسیون های متفاوت روی حجم و چگالی نان گندم/سویا

فرمولاسیون به کار رفته برای بررسی اثر LAA و آب در مقادیر مختلف آرد سویا

آنالیزحسی نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی دانسیته نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی مزه نان گندم/سویا

اثرآب و اسیدآسکوربیک روی طعم نان گندم/سویا

اثر اصلاح فیزیکی و مقادیر مختلف آرد سویا روی پارامترهای فارینوگراف

اثر فرمولاسیون های مختلف روی جذب آب فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی زمان مخلوط شدن فارینوگرافیک

اثر فرمولاسیون های مختلف روی پایداری خمیر

مقایسه مقاومت دو نوع آرد و اثر L-AA بعد از 30 دقیقه مخلوط کردن

بررسی اثرات LAA و نوع آرد سویا روی خصوصیات اکستنسوگرافیک خمیر

اثر L-AA روی بافت مغز نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع و مقادیر مختلف آرد سویا

اثر L-AA روی حجم قرص نان گندم/سویا تهیه شده ا ز انواع ومقادیر مختلف آرد سویا

اثر اصلاح فیزیکی آرد سویا و افزودن L-AA روی حجم نان گندم / سویا

رابطه بین پارامترهای رئولوژیکی و خصوصیات بعدازپخت نان گندم / سویا

نتیجه گیری

پیشنهادات

منابع

 

قسمتی از متن پاورپوینت: 

افزودن ترکیبات سویا به نان کیفیت پروتئینی محصول را بهبود می بخشد ولی افزودن سطوح بالای آرد سویا ( بالاتر از 15% ) روی خصوصیات ارگانولپتیکی وحجم نان اثرات منفی دارد.

از آن جایی که نیاز به کاربرد سطوح بالای آرد سویا در نان گندم خصوصا در کشورهای درحال توسعه برای تامین پروتئین مورد نیاز به قیمت ارزان تر احساس می شود به بررسی روش هایی برای بهبود خواص ارگانولپتیکی نان گندم/ سویا می پردازیم.

  آرد سویای بدون چربی و یا کامل می تواند جایگزین قسمتی از آرد گندم در انواع کالاهای نانوایی شودوبه عنوان یک منبع غذایی کامل برای افراد فقیر در مناطق محروم با قیمت ارزان به کار رود.

نان گندم بعضی از اسیدهای آمینه مثل لیزین و ترئونین را نسبتآ کم دارد در حالیکه آرد سویا غنی از این اسیدهای آمینه است که اختلاط این دو آرد دریافت اسیدهای آمینه را نیز متعادل تر می کند.

آنزیم لیپوکسی ژناز موجود در سویا با اکسیده کردن رنگدانه های آرد موجب سفید تر شدن رنگ آن می شود و باعث بهبود رنگ و افزایش مشتری پسندی نان می شود.

دانلود پاورپوینت بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و  ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن